Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt az Oktatásszervezési és Tanárképzési Főigazgatóság honlapján!

Az Oktatásszervezési és Tanárképzési Főigazgatóság feladatokat lát el a szervezetében működő Tanulmányi Osztály (TO), a Felnőttképzési Központ (FK), az Oktatásszervezési Osztály (OSZO), a Tudományszervezési Osztály (TSZO), valamint a VR Learning Center (VR) révén.

A Főigazgatóság

  1. üzemelteti a központi iratkezelés rendszerét,
  2. koordinálja az oktatási és kutatási szervezeti egységeknél nem oktatói munkakörben dolgozó közalkalmazottak tevékenységét,
  3. üzemelteti az egyetemi minőségirányítási rendszert,
  4. támogatja a piaci alapú képzések indítását, amelyet gazdaságossági számítások alátámasztásával előkészít, továbbá elvégzi ezen képzések adminisztrációját,
  5. támogatja és kezdeményezi a nemzetközi oktatási projektekben és programokban való részvételt, ösztönzi és koordinálja a nemzetközi oktatói/kutatói/hallgatói mobilitást,
  6. összefogja, és fejleszti az Egyetem és karai/intézetei nemzetközi oktatási kapcsolatait, oktatási együttműködéseit,
  7. támogatja az Egyetem idegen nyelvű képzéseiben részt vevő külföldi hallgatókat tanulmányaik szervezésében (Nemzetközi Programok Központ)

Ezen a honlapon megismerheti a Főigazgatóság  munkatársait, megtalálhatja elérhetőségeiket és a ’Szervezet’ menüponton át eljuthat az itt felsorolt további szervezeti egységeinek saját honlapjára.

Ez a honlap lehetőséget biztosít arra, hogy innen hozzáférjen az Egyetem legfontosabb szabályzataihoz, megtekinthesse az Egyetem alaptevékenységéről szóló hivatalos dokumentumokat és az Egyetemet irányító Szenátus határozatait.

A Szenátus munkáját előkészítő Rektori Kabinet tagjai, valamint a Szenátus tagjai és tanácskozási jogú állandó meghívottjai ugyancsak ezen a honlapon át férhetnek hozzá a két testület számára készült dokumentumokhoz.

Dr. Kovács Zsolt

főigazgató

Rektori Hivatal Eseménynaptára

Hungarian Film Club - Pappa pia 2022. május 24. 18:00 - 21:00
Havasi Dániel fotókiállítása 2022. május 26. 11:00 - 12:00
Szenátusi Ülés 2022. május 30. 14:00 - 16:00
MUK diplomaátadó 2022. június 25. 14:00 - 16:00

Szenátusi határozat kereső