Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt az Igazgatásszervezési Főigazgatóság honlapján!

A Igazgatásszervezési Főigazgatóság egyetemi szintű koordinációs, irányító és szervezési feladatokat lát el a szervezetében működő Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégium (ESZK), a Tanulmányi Osztály (TO), a Felnőttképzési Központ (FK), az Oktatásszervezési Osztály (OSZO), A Tudományszervezési és Nemzetközi Osztály (TNO) valamint az Üzemeltetési és Biztonságszervezési Osztály (ÜBO) révén.

A Főigazgatóság

  1. üzemelteti a központi iratkezelés rendszerét,
  2. koordinálja az oktatási és kutatási szervezeti egységeknél nem oktatói munkakörben dolgozó közalkalmazottak tevékenységét,
  3. üzemelteti az egyetemi minőségirányítási rendszert,
  4. támogatja a piaci alapú képzések indítását, amelyet gazdaságossági számítások alátámasztásával előkészít, továbbá elvégzi ezen képzések adminisztrációját,
  5. támogatja és kezdeményezi a nemzetközi oktatási projektekben és programokban való részvételt, ösztönzi és koordinálja a nemzetközi oktatói/kutatói/hallgatói mobilitást,
  6. összefogja, és fejleszti az Egyetem és karai/intézetei nemzetközi oktatási kapcsolatait, oktatási együttműködéseit,
  7. támogatja az Egyetem idegen nyelvű képzéseiben részt vevő külföldi hallgatókat tanulmányaik szervezésében (Nemzetközi Iroda)

Ezen a honlapon megismerheti a Főigazgatóság  munkatársait, megtalálhatja elérhetőségeiket és a ’Szervezet’ menüponton át eljuthat az itt felsorolt további szervezeti egységeinek saját honlapjára.

Ez a honlap lehetőséget biztosít arra, hogy innen hozzáférjen az Egyetem legfontosabb szabályzataihoz, megtekinthesse az Egyetem alaptevékenységéről szóló hivatalos dokumentumokat és az Egyetemet irányító Szenátus határozatait.

A Szenátus munkáját előkészítő Rektori Kabinet tagjai, valamint a Szenátus tagjai és tanácskozási jogú állandó meghívottjai ugyancsak ezen a honlapon át férhetnek hozzá a két testület számára készült dokumentumokhoz.

Dr. Kovács Zsolt

főigazgató

Rektori Hivatal Eseménynaptára

Munkaszüneti nap 2017. október 23.
Elektronikus ZH nap 2017. október 25.
Városi Gyásznap 2017. október 26.
Levelezős konzultációs hétvége 2017. október 27. - 2017. október 28.